Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@16:44:04 GMT

انتخاب دکتر قلب خوب در کرج

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۱۴۴۵۷

انتخاب دکتر قلب خوب در کرج

عروق کرونر، خون، مواد مغذی و اکسیژن را به قلب می رسانند تا قلب بتواند به درستی به کار خود ادامه دهد. اگر ماده ای به نام پلاک در امتداد این شریان ها ایجاد شود، عروق باریک و سفت شده و جریان خون به قلب را محدود می کنند. به این عارضه، تصلب شرائین می گویند و اینجاست که شما نیاز به مشاوری خبره و پزشکی خوب و مورد اعتماد برای درمان این عضو حیاتی بدن دارید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام سایت دکتر عسگرپور، انسداد عروق کرونر می‌تواند منجر به درد قفسه سینه و حمله قلبی شود. در چنین شرایطی، یک پزشک ماهر ممکن است آنژیوگرافی عروق کرونر و آنژیوپلاستی را برای بازگرداندن جریان خون به قلب تجویز کند و از طرفی با رفع درد قفسه سینه، موجب افزایش توانایی شما برای انجام فعالیت بدنی شود تا خطر حمله قلبی را کاهش دهد. سوالاتی مهم و حیاتی وجود دارند که باید قبل از شروع پروسه درمانی با پزشک خود مطرح کنید. ما در ادامه به ارائه این سوالات پرداخته‌ایم.

سوال اول: آنژیوگرافی عروق کرونر چگونه انجام می شود؟

این حق شماست که از تمامی مراحل انجام پروسه درمانی خود مطلع باشید. در نظر داشته باشید که پزشک شما باید، با حوصله، تمام مراحل درمان را برای شما توضیح دهد برای مثال شما باید بدانید که آنژیوگرافی کرونری روشی است که از تصویربرداری اشعه ایکس برای دیدن رگ‌های خونی قلب شما استفاده می‌کند. این آزمایش معمولاً برای بررسی اینکه آیا محدودیت یا انسدادی در جریان خون به قلب وجود دارد یا خیر، انجام می‌شود.

سوال دوم: آنژیوگرافی به چه منظور انجام می شود؟

پزشک شما قبل از شروع پروسه درمان باید علت انتخاب روش درمانی که در پیش می‌گیرد را به شما توضیح دهد. در صورت داشتن موارد زیر ممکن است پزشک شما انجام آنژیوگرافی عروق کرونر را توصیه کند:

علائم بیماری عروق کرونر، مانند درد قفسه سینه (آنژین)

درد در قفسه سینه، فک، گردن یا بازو که با آزمایشات دیگر قابل توضیح نیست

درد جدید یا فزاینده قفسه سینه (آنژین ناپایدار)

نقص قلبی که با آن متولد شده اید (بیماری مادرزادی قلبی)

نتایج غیر طبیعی در تست استرس غیر تهاجمی قلبی

سایر مشکلات عروق خونی یا آسیب به قفسه سینه

مشکل دریچه قلب که نیاز به جراحی دارد

سوال سوم: آیا آنژیوپلاستی عروق کرونر برای شما مناسب است؟

پزشک شما فاکتورهای مختلفی را بررسی می کند تا تصمیم بگیرد که آیا این روش برای شما مناسب است یا خیر. سوالی که باید توسط پزشک به شما پاسخ داده شود این است که آیا انجام آنزیوپلاستی بهترین انتخاب برای شماست و آیا روش جایگزین دیگری وجود ندارد.

 پزشک ماهر با توجه به موارد متعددی دستور انجام آنژیوپلاستی را صادر می‌کند مواردی نظیر:

سلامت قلب شما: وضعیت فعلی سلامت قلب شما. اگر قبلاً عمل های قلبی دیگری انجام داده اید باید در نظر گرفته شود.

شدت علائم شما: ممکن است بتوان علائم خفیف را از طریق روش های دیگر تسکین داد.

میزان جریان خون شما: انسداد ۵۰ درصدی یا بیشتر در شریان کرونر اصلی چپ یا ۷۰ درصد یا بیشتر در اپی کاردیال بزرگ، بحرانی در نظر گرفته می شود. جریان خون با آزمایش های غیر تهاجمی اندازه گیری می‌شود.

وجود شرایط پرخطر: برخی از شرایط بیمار می‌توانند روند درمان را پیچیده کنند یا بر تصمیم درمان تأثیر بگذارند.

داروهای شما: نوع و دوز هر دارویی که مصرف کنید باید در نظر گرفته شود.

محل انسداد: پزشک شما از آنژیوگرافی که یک آزمایش تصویربرداری است، استفاده‌ می‌کند تا ببیند کدام قسمت‌های سیستم عروقی شما تحت تأثیر قرار گرفته و به چه میزان دچار انسداد عروق شده است. مناطق مختلف ممکن است نیاز به درمانهای متفاوت داشته باشند.

با توجه به هر یک از این عوامل، پزشک شما تصمیم خواهد گرفت که آیا انجام آنژیوپلاستی برای شما مناسب است یا خیر. چرا که هر روش درمانی خطرات خاص خود را دارد. شایع ترین عوارض ناشی از آنژیوپلاستی عروق کرونر خونریزی، آسیب به رگ های خونی و آسیب به شریان های قلب است. با این حال، به لطف پیشرفت در تکنولوژی و داروهای مورد استفاده در طول عمل، برو عوارض بسیار نادر است.

سوال چهارم: بعد از آنژیوپلاستی یا استنت‌گذاری چه غذاهایی باید بخوریم؟

ارائه رژیم غذایی پس از آنژیوپلاستی یا استنت‌گذاری کاریست که یک پزشک خوب و ماهر قلب باید انجام دهد، شما حتما می دانید که در هرحال باید بر روی تغذیه سالم تمرکز کنید. اما اهمیت داشتن تغذیه سالم پس از انجام آنژیوپلاستی دوچندان می شود زیرا این امر به بدن شما کمک می کند تا سریعتر بهبود یابید و خطر بروز عوارض کاهش پیدا کند. یک رژیم غذایی سالم همچنین خطر تجمع مجدد پلاک در شریان های شما را کاهش می دهد.

سوال پنجم: بعد از آنژیوپلاستی یا استنت‌گذاری چه داروهایی باید مصرف کنم؟

پس از آنژیوپلاستی یا استنت‌گذاری، داروهایی برای کاهش خطر عوارض و جهت جلوگیری از بروز عارضه های قلبی دیگر، به شما داده می شود. داروها زمانی بهترین عملکرد را دارند که در تمام زمینه های زندگی خود سالم باشید. به عنوان مثال، ورزش کنید، سیگار را ترک کنید و رژیم غذایی سالمی داشته باشید.

به طور کلی، پزشک شما یک یا چند نوع از داروهای زیر را برای شما تجویز می کند:

ضد پلاکت ها

استاتین ها (داروهای کاهش دهنده چربی)

داروهای فشار خون

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دکتر قلب عروق کرونر جریان خون قفسه سینه پزشک شما برای شما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۴۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی نمی‌تواند جای پزشک را بگیرد

دکتر مرتضی صانعی طاهری، رئیس انجمن رادیولوژی ایران در آستانه برپایی سی و نهمین کنگره انجمن رادیولوژی ایران که ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه در محل هتل المپیک تهران برگزار می‌شود، با اعلام این خبر افزود: با این که هوش مصنوعی توانسته در قسمت‌های مختلف حوزه سلامت وارد شود، اما به دلایل زیاد از جمله پیچیدگی‌های حوزه پزشکی باعث حذف پزشک نشده است و از اینکه هوش مصنوعی بتواند، تمام فعالیت‌های یک پزشک را انجام دهد، فاصله بسیار زیادی داریم.

وی با تاکید بر اینکه در آینده پزشکانی موفق‌تر خواهند بود که بتوانند با هوش مصنوعی کار کنند و از این مهارت بهره ببرند، تصریح کرد: میزان تاثیر پذیری رشته‌های مختلف پزشکی از هوش مصنوعی متفاوت است و برخی رشته‌ها مثل رادیولوژی بسیار تحت تاثیر هوش مصنوعی قرار گرفته اند. به همین منظور یکی از محور‌های اساسی کنگره امسال انجمن رادیولوژی ایران نقش هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی است که مورد بحث و بررسی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت. در این کنگره چالش‌های مربوط به هوش مصنوعی و نیز مباحث دیگر از جمله تصویربرداری سیستم عضلانی/اسکلتی، زنان و بارداری، سر و‌گردن و همچنین اخلاق پزشکی در رادیولوژی ارایه خواهد شد.

به گفته دکتر صانعی طاهری از هوش مصنوعی می‌توان در تسریع و افزایش دقت تصویربرداری، کاهش دوز اشعه دریافتی بیماران، پردازش سریعتر و دقیق‌تر تصاویر، ارتقای کیفیت تصویر برداری قلبی عروقی، تشخیص سریعتر سرطان ها، تصویربرداری سایر ارگان‌ها و تصویربرداری جنین می‌توان بهره گرفت.

وی ادامه داد: از دیگر کاربرد‌های هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی می‌توان به وقت دهی بیماران، کمک به انتخاب بهترین پروتکل درمانی به منظور تعیین میزان اشعه دریافتی و در روند تصویربرداری بازسازی ها، افزایش کیفیت تصاویر، اندازه گیری ها، مستند سازی، کمک به جمع آوری و استخراج اطلاعات بیماران نام برد.

رئیس انجمن رادیولوژی ایران یادآور شد: یکی از نمونه‌های بارز مطالعات هوش مصنوعی در رادیولوژی در دوران پاندمی کووید بود که پزشکان سراسر دنیا با حجم بالای کار و کار طاقت فرسا و شرایط بحرانی تشخیصی روبرو بودند. انجمن رادیولوژی نیز تجربه مدیریت موفقی برای ارایه خدمات تله رادیولوژی و ارائه خدمت به هم میهنان سراسر کشور داشت.  

وی گفت: کنگره رادیولوژی ایران یکی از بزرگ‌ترین کنگره‌های تخصصی پزشکی در کشور به شمار می‌رود که همه ساله میزبان استادان داخلی و خارجی و نیز رادیولوژیست‌ها و سایر رشته‌های تخصصی است. این کنگره با حضور بیش از چهار هزار نفر از رادیولوژیست ها، دستیاران رادیولوژی و رشته‌های مرتبط و نیز با حضور بیش از چهار صد سخنران به ارایه جدیدترین دستاورد‌های علم تصویربرداری می پردازند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • هر ۱۰ روز یک پزشک خودکشی می‌کند
  • هوش مصنوعی نمی‌تواند جای پزشک را بگیرد
  • روستای فهرج، نامزد برترین روستا‌های دنیا در حوزه گردشگری
  • آغاز دور جدید فروش خودروهای وارداتی در سال جدید + جزئیات | ثبت نام جدید انجام می‌شود؟
  • یک مراقب سلامت برای هر کد ملی
  • پرِگابالین چیست و چرا می‌تواند خطرناک باشد؟
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • هشدار! این دارو معتادتان می‌کند
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • پرگابالین چیست و چرا می‌تواند خطرناک باشد؟