Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از کرج، حجت الاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه در جمع اساتید علوم انسانی واحد کرج با بیان بخش ها و فرازهایی از بیانه گام دوم انقلاب اسلامی از تاکیدات مقام معظم رهبری(ره) در خصوص علوم انسانی سخن گفت.

دکتر خسروپناه همچنین گزارشی کلی از عملکرد معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی ارائه نمود و تصریح کرد: یکی از توصیه های هفت گانه مقام معظم رهبری در بیانه گام دوم انقلاب، علوم انسانی است که اگر در تحقق این بیانیه به فکر تعالی علوم انسانی نباشیم قطعا در سایر حوزه ها نیز دچار مشکل خواهیم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه علوم انسانی درباره ابعاد و ساحت های انسان سخن می گوید که این انسان یکی از کارکردهایش کشف طبیعت، ساخت یا برساخته های بشری در حوزه های هنری، صنعتی، تکنولوژیکی و ... می باشد.

معاون علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: همین انسان است که می تواند تمدن خود را بسازد یا مسیر انحطاط پیش بگیرد.

وی با مروری بر وضعیت موجود دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه علوم انسانی، این وضعیت را به نسبت نیاز علمی جامعه قابل قبول ندانست و گفت: از دستاوردهای سفرهای استانی این معاونت، کشف و شناسایی اساتید نخبه و صاحبنظر در خصوص علوم انسانی است که برای ایجاد تغییرات لازم در وضعیت موجود به صورت ستادی با این معاونت همکاری کنند.

دکتر خسروپناه با انتقاد از سیستم آموزشی کشور از مدارس گرفته تا دانشگاه ها، خاطرنشان کرد: دانش آموز و دانشجو زمانی تفکر محور عمل می کند که معلمان و استادان برای تربیت پژوهش محور و تفکر محور به آنان آموزش دهندو از سیستم آموزش محور صرف فاصله بگیرند.

وی در ادامه سخنانش با برخی انتقادات از آموزش و پیروی صرف از علوم انسانی غربی گفت: انتقاد از علوم غربی به معنی کنار گذاشتن آن نیست و نباید دانستن و آگاهی از این علوم را نفی کرد.

معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی با تشریح سه مولفه به روز رسانی علوم انسانی و داشتن آخرین علوم روز دنیا، بومی سازی علوم انسانی و درگیر نمودن این علوم با مسائل روز جامعه و در نهایت اسلامی سازی یا حکمی سازی علوم انسانی، اظهار داشت: این معاونت به دنبال تعالی علوم انسانی و هنر است که از طریق این سه مولفه به آن دست خواهیم یافت.

وی در پایان سخنان خود با اشاره به وجود 35 گروه تخصصی در معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی از صاحبنظران و مسئولین ذیربط خواست با توانمندسازی اساتید، تالیف کتب درسی، راه اندازی مجلات تخصصی و علمی – پژوهشی، برقراری کرسی های نظریه پردازی و ... به ارتقاء این علوم و حل برخی مشکلات موجود کمک کنند.

دکتر خسروپناه در ادامه نشست به پرسش و پاسخ با استادان و مربیان علوم انسانی و دروس معارفی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز پرداخت. وی همچنین در حاشیه این نشست تخصصی از بخش ها و فضاهای مختلف واحد کرج بازدید کرد .

298 / 167 دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج معاون علوم انسانی و هنر دکتر خسروپناه تحول علوم انسانی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج معاون علوم انسانی و هنر دکتر خسروپناه تحول علوم انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۶۶۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ

سعید آزادیان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در چند سال گذشته در راستای پیاده سازی نظام حکمرانی آموزش عالی مأموریت گرا سیاست‌های توسعه‌ای را مبتنی بر حل مسائل و نزاعات منطقه‌ای، ملی و در برخی اوقات بین المللی گذاشته است.

وی ادامه داد: هرگونه گسترش در خصوص واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و توسعه رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر نگاه مأموریت گرای آمایش محور است که در چند سال قبل اتفاق افتاده و امسال هم در مقطع ارشد و دکتری با همین رویکرد ۲۴۰ رشته محل را در کل کشور، درون استان‌ها و بر اساس نگاه مأموریت گرا با هماهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مصوبه شورای گسترش در واحدهای مرکز استان‌ها و واحدهای بزرگ‌تر ادغام کرده ایم.

رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: یک استاندارد برای پذیرش در مقطع ارشد و دکتری از طرف وزارت علوم وجود دارد که ما مبتنی بر همان استانداردهایی که وزارت علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرده است دانشجویان را پذیرش خواهیم کرد، در واقع هر اتفاقی که در سازمان سنجش وزارت علوم رخ بدهد، در دانشگاه آزاد اسلامی هم بر اساس ظرفیت‌هایی که وجود دارد اجرایی خواهد شد.

آزادیان با بیان اینکه قاعدتاً مجوز همه رشته محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی در وزارت علوم صادر شده و مورد تأیید وزارت علوم است، گفت: در خصوص مقاطع ارشد و دکتری با توجه به تقاضایی که هر سال وجود دارد تعداد پذیرش یک مقدار متغیر است مثلاً در مقطع دکتری ۱۴ هزار نفر ظرفیت اسمی در سطح کشور وجود دارد اما اینکه این تعداد چقدر محقق بشود به انتخاب متقاضیان وابسته است که تا الان درگیر فرایند آن هستیم.

وی در پایان گفت: تعداد افرادی که به مصاحبه دعوت می‌شوند معمولاً به این بستگی دارد که چه تعداد افراد چه رشته محل را انتخاب می‌کنند و ما بر اساس یک تناسب بین رشته و ظرفیت و متقاضی افراد را به مصاحبه دعوت خواهیم کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • خسروپناه: دستاوردهای دانش‌آموزان سمپادی تمدن نوین اسلامی را محقق کرده است
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • طهرانچی: معماران دانشگاه آزاداسلامی پروژه مسکن دانشگاه را طراحی می‌کنند
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • تعلیم و تربیت احیاکننده تمدن عظیم اسلامی است
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • برگزاری وبینار بین‌المللی «شیخ بهایی؛ معمار تمدن‌ساز»