Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از کرج، دکتر نجابت که در جلسه بررسی راهکارهای اشتغال دانش آموختگان و دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج حضور داشت؛ با تاکید بر اینکه تحریم برای اقتصاد کشور در شرایط کنونی به مثابه یک نعمت عمل می کند گفت: « خلا امروز در کشور ما بدمدیریتی است و همین عدم مدیریت درست است که مسبب وضعیت موجود اقتصاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی با تاکید بر اتخاذ رویکرد درست در برابر تحریم بیان داشت: «وظیفه ما استقامت در برابر تحریم و مشکلات ناشی از آن است چرا که طبق آیات و روایات اسلامی مومن باید قوی باشد و مومن ضعیف، ذلیل است.»

حجت الاسلام نجابت بر لزوم آموزش و تعهد برای رفع موانع تاکید کرد و ادامه داد: « می توان با آموزش و پشتکار و دغدغه در راه انجام امور و اداره کشور قدم برداشت.»

وی افزود: «خلا هایی که امروز در حوزه اقتصادی مشهود است علیرغم ایجاد بنگاههای اقتصادی در سراسر کشور، به دلیل دور ماندن از فرهنگ پیش می آید که البته منظور از فرهنگ به تصور برخی تنها گنبد و مناره و اذان و مسجد و امثال آن نیست بلکه اگر بخواهیم کار اقتصادی کنیم باید در فضای فرهنگی نفس بکشیم اگر بخواهیم کار سیاسی کنیم باید در فضای فرهنگی نفس بکشیم و یا اگر بخواهیم کار اجتماعی کنیم هم همینطور است.»

مشاور بنیاد اقتصادی کوثر ادامه داد: «متاسفانه امروزه چون اقتصادمان از مسیر فرهنگ درست جدا شده، این خلاها بوجود آمده و اگر بخواهیم عَلَم موفقیت را بلند کنیم باید با روحیه مجاهدانه و دغدغه مند کار کرد تا علاوه بر کسب انگیزه، از مشکلات نیز خسته نشویم.»

وی با اشاره به عدم مدیریت بخش اقتصادی بیان داشت: «بداخلاقی رقبا در زمینه های تجاری سبب می شود هیچکدام از کشورها از این تجار محصول نمی خرند و از کشورهای دیگر خرید می کنند و اگر در این بین سیستمی واحد داشته باشد یا قراردادی برای سازماندهی وجود داشته باشد بسیاری از مشکلات رفع می‌شود.»

وی در ادامه به بیان جدایی دانشگاه از صنعت اشاره کرد و تصریح نمود: «ما توقع داریم که صنعتی ها از دانشگاه یاد بگیرند اما توقع نداریم که از صنعت گر ماهر جهت تدریس در دانشگاه استفاده کنیم. در صورتی که اگر از صنعتگر ماهر جهت تدریس دانشجو استفاده شود خیلی کارساز است.»

مشاور اقتصادی بیناد شهید در ادامه با تاکید بر تولید صادرات محور گفت: « با دانش فنی که ما داریم و در کنار دانش انتقالی، دانش وارداتی و دانش تحت لیسانس و شرکت های دانش بنیان می توان با تولید بهینه در عرصه بین المللی تجاری ظاهر شد و تولیدی آبرومند را به دنیا عرضه کرد.»

وی خطاب به مسئولین دانشگاه اظهار داشت: «شما که آکادمیک بوده و با قشر عظیمی از مخاطبین سروکار دارید می توانید این جوانان توانمند را وارد حوزه فعالیت نموده و تولید و اقتصاد کشور به سمت وسویی برود که ظرفیت اسمی بنگاههایمان را تکمیل کرده و سهم بزرگی از اشتغال را کشور را پاسخ دهیم.»

در این نشست که به همت دفتر امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد؛ دکتر محمدامین فسونگر دامپزشک سازمان کوثر، دکتر محمدعلی نقاشیان و دکتر اصغر درکام از اعضای هیأت مدیره گروه D.S.Z و جمعی از مسئولین واحد کرج نیز حضور داشتند مباحث اقتصادی مشترک بررسی و به بحث گذاشته شد.

298 / 167 دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز واحد کرج امور شاهد و ایثارگران اقتصاد راهکارهای اشتغال

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز واحد کرج امور شاهد و ایثارگران اقتصاد راهکارهای اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۹۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمیرالله حسینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در آیین تکریم و معارفه مدیران کل قدیم و جدید اداره امور مدارس سمای واحد بابل اظهار کرد: این مدارس دارای ظرفیت مناسب برای افزایش دانش‌آموزشی بر مبنی سیاست‌های معاونت مهارت و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی است که با توجه به امکانات موجود و همکاری انجمن اولیا توان افزایش جمعیت دانش‌آموزی را دارد.

وی افزود:‌ با توجه به هوشمندسازی مدارس سما، تجهیزات و امکانات دانشگاه، همدلی و اتحاد و وفاق کارکنان مدارس سما مردم به سما اعتماد کردند، باید به این اعتماد مردم پاسخ مثبت بدهیم و جمعیت دانش‌آموزشی را افزایش دهیم. معلمان و مدیران در تعالی و شکوفایی دانش آموزان نقش بسزایی دارند، نخبه پروری در سما ضروری است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: در راستای اهداف دانشگاه و گام دوم ملی دانشگاه و سند تحول این واحد دانشگاهی در حوزه مدارس سما و علوم تربیتی طبق سیاست‌های دانشگاه حرکت می‌کند. مدیران و معلمان مدارس سما باید برنامه محور باشند، هم‌اندیشی و همفکری مسئولان مدارس با خانواده‌ها سبب تقویت علمی و آموزشی دانش‌آموزان می‌شود.

حسینی تأکید کرد:‌ شهرستان بابل یکی از شهر‌های پرجمعیت استان بوده و دارای ظرفیت دانش‌آموزشی بالای است، مدیران و معلمان با نهادینه کردن دستاورد‌های علمی، فرهنگی و امکانات مدارس سما واحد بابل در جذب حداکثری تلاش مضاعف کنند.

به گزارش آنا، در این مراسم با قدردانی از تلاش بابک حسین زاد و مهدی بیگلری‌‎فیروز به‌عنوان مدیرکل اداره امور مدارس سمای واحد بابل معرفی شد. بیکلری پیش از این رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل را به عهده داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • نگاهی به مسایل اقتصادی کشور، در برنامه گفتگوی اقتصادی
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است