Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز، به منظور برقراری ارتباط سازنده بین دانشگاه سلیمانیه عراق با مجموعه سما واحد کرج، گروهی از مسئولین دانشگاه سلیمانیه عراق به همراه دکتر محمدرضا بلیاد سرپرست سما واحد کرج و برخی از مدیران مجموعه سمای کرج از دستاوردها و برخی از کارگاه‌های این مجموعه بازدید کردند.

در ادامه این بازدید، در نشستی پیرامون موضوعات مربوط به آموزش به بحث و گفتگو گذاشته شد و طی آن دکتر محمدنجیب صباح برزنجی استاد دانشگاه سلیمانیه عراق مهمترین پدیده قابل مشاهده از دستاوردهای دانشکده سما واحد کرج را تبدیل علم به عمل دانست و گفت: «پدیده تبدیل علم به عمل به وضوح در سمای واحد کرج محقق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

دکتر عبدالقادر حمه أمین محمد رئیس دانشکده زبان‌ها، دکتر شمال عبدول محمد رئیس دانشکده الهیات و دکتر سلام عبدالکریم عبدالله رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه سلیمانیه عراق به همراه دکتر محمدنجیب صباح برزنجی از استادان این دانشگاه گروه چهارنفره‌ای بودند که پس از ورود به دانشکده سما واحد کرج، ضمن بازدید از خودروی برقی البرز طراحی شده توسط دانشجویان سمای کرج، مسیر کوتاهی را برای ورود به ساختمان آموزشکده از این وسیله دوستدار محیط زیست استفاده نمودند.

میهمانان خارجی سمای کرج همچمین از تعدادی از کارگاه‌ها و دستاوردهای سمای کرج بازدید کرده و با ابراز تمایل برای راه‌اندازی مدارس سما در شهر سلیمانیه خواستار تدوین تفاهم‌نامه بین دانشگاه سلیمانیه و دانشکده سما واحد کرج به منظور جذب دانشجو شدند.

گفتنی است دانشکده سما واحد کرج به همت دانشجویان و همکاری اساتید و کارکنان خود توانسته است ست‌های کامل کارگاه آموزشی برخی از رشته‌ها مانند مکانیک را راه‌اندازی نماید و این امر با رضایت نمایندگان دانشگاه سلیمانیه همراه شد.

298 / 167 دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج سمای کرج دانشگاه سلیمانیه خودروی برقی بازدید

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج سمای کرج دانشگاه سلیمانیه خودروی برقی بازدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۰۲۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرهنگستان علوم، دکتر جواد فیض عضو پیوسته فرهنگستان علوم و استاد ممتاز دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، چهار افتخار علمی بین‌المللی به شرح زیر کسب کرد:

کسب رتبه بین‌المللی ۱۸۵۹ در بین دانشمندان جهان و رتبه نهم ایران

دکتر جواد فیض رتبه نهم ایران و رتبه ۱۸۵۹ جهان را در بین استادان رشته مهندسی برق و الکترونیک کسب کرده است. براساس نامه تبریک مرجع بین‌المللی research.com خطاب به دکتر فیض، ایشان به عنوان یکی از چهره‌های تأثیرگذار در حوزه مهندسی برق و الکترونیک در سال ۲۰۲۴ معرفی شده‌ است.

انتخاب به عنوان Editor در IEEE

براساس اعلام رسمی انجمن مهندسین برق و الکترونیک IEEE، دکتر جواد فیض از سال ۲۰۲۴ به عنوان یکی از Editor های مجله Transactions on Energy Conversion انتخاب شده است.

قرار گرفتن در فهرست پر ارجاع‌ترین مقاله

براساس اعلام ناشر بین‌المللی وایلی (Wiley)، در فاصله زمانی ۲۰۲۳-۲۰۲۲ مقاله دکتر جواد فیض پر ارجاع‌ترین مقاله (Top Cited Article) در مجله IET ELECTRIC POWER APPLICATIONS بوده است.

پرخواننده‌ترین مقالات در هفته‌های متمادی

براساس نمودار مقالات خوانده شده دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، که هر هفته توسط ResearchGate در Yahoo اعلام می‌شود، از سال ۲۰۲۱ تاکنون مقالات دکتر جواد فیض پرخواننده‌ترین مقالات علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشکدگان فنی بوده است. حداکثر مقالات خوانده شده مربوط به هفته اول مارس ۲۰۲۱ است.

کد خبر 6097285

دیگر خبرها

  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • برگزاری مراسم بازنشستگی و تجلیل از دکتر عراقی‌زاده
  • کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند
  • واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی
  • تصاویر بارش ماهی از آسمان یاسوج؟
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • گزارش تلخ از جان باختن پدیده کنکور 1402