Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@01:22:52 GMT

آبادانی ارزشمندترین نتیجه تعامل در شهر

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۵۸۲۴۴۹

آبادانی ارزشمندترین نتیجه تعامل در شهر

 عادله سادات ارشادی مقدم - چهل و هفتمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر کرج در حالی برگزار شد که موضوعِ "اعلام وصول" نظر اعضای پرسش کننده از شهردار مبنی بر قانع شدن یا نشدن از پاسخ ها، مهمترین دغدغه حاضران و اصحاب رسانه بود. موضوعی که در پایان جلسه به اختصار به آن پرداخته شد و رئیس شورای شهر به وصول نظرات مبنی برقانع نشدن بیش از یک سوم پرسش کنندگان از پاسخ ها و طی مراحل قانونی پس از آن بسنده کرد؛ اعلام نتیجه ای که ممکن است به لغو موضوع استیضاح بیانجامد، چرا که بر اساس قانون باید دو سوم اعضاء از پاسخ ها قانع نشده باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شورانشینان عمده دغدغه خود درباره عملکرد شهردار را به انتصابات وی ارتباط می دهند و رسانه ها انتصاب برخی پایتخت نشینان را عامل نارضایتی از اقدامات دکتر نصیری طرح می کنند. آنها همچنین معتقدند شهرداری کرج در دوره دکتر نصیری اقدام شاخصی در حوزه عمرانی صورت نداده و آنچه در هفته های گذشته به عنوان دستاوردهای مدیریت شهری مورد بهره برداری قرار گرفت حاصل تلاش های مدیریت سابق این مجموعه بوده است.

پُر واضح است شش ماه زمانِ طولانی و مناسبی برای قضاوت و تصمیم گیری درباره مدیری که برنامه هایش در بَدو ورود به پارلمان محلی ارائه شده و "مورد پذیرش" قرار گرفته است، نیست، حال آنکه اگر برخی انتصابات وی خارج از شهر بوده، باید برای شناخت نیروهای درون شهر به او زمان داده شود؛ چنان که معرفی و انتصاب برخی چهره های جوان و با انگیزه برای تصدی جایگاه های مختلف شهرداری کرج از درون سیستم و اندکی پس از حضور وی در شهرداری، نشان داد که این مدیر ارشد با دیدگاه دستیابی به نتایج مقطعی و زودگذر به ایرانِ کوچک سفر نکرده است.

از این رو بررسی و اعلام نظر درباره صلاحیت و توانمندی این مدیران تازه منصوب شده نیز زود به نظر می رسد و نمی توان با قطعیت اعلام کرد انتخاب های دکتر نصیری تا چه اندازه موفق یا ناموفق بوده است. آنچه روشن است فرصتی است که در اختیار نیروهایی غیر از "مدیران چرخشی" دوره های گذشته شهرداری کرج، قرار گرفته است و می تواند به نتایج و دستاوردهای مطلوبی بیانجامد.

در بخش دوم دیدگاه های منتقدان نیز باید گفت، مدت گذشته از زمان حضور دکتر نصیری در کرج بسیار کوتاه تر از آن است که به مشاهده میوه و محصول اقدامات شاخص و کلان آن بپردازیم.

چه بسا در تاریخ این شهر به کرات شاهد مدیریت های جدیدی بوده ایم که با نیمه کاره گذاردن و عدم تکمیل طرح های مدیران و مسئولان پیشین، علاوه بر آسیب رساندن به ساختار شهر، بودجه های بسیاری را هدر داده و تلاش های فراوانِ پیشینیان را از بین برده اند. بنابراین اینکه یک مدیر ارشد بتواند با رعایت اصول مدیریتی و اخلاق حرفه ای، اقدامات مسئولان سابق را سر و سامان داده و در مدت کوتاهی به نتیجه برساند، نباید به خودی خود نمره ای منفی- حتی اگر آن را نمره مثبت به شمار نمی آوریم- تلقی شود.

ناگفته نماند که طرح های زیادی نیز در قالب این افتتاحیه، در مدیریت دکتر نصیری آغاز شده یا به نتیجه رسیده که از مهمترین آنها می توان به انجام "طرح های مشارکتی" به عنوان یک نیاز اساسی شهر نام برد؛ کلنگ زنی ساخت بازار روز مدرن گلستان مهرشهر با امکاناتی شامل 33 غرفه، تالار، سالن ورزشی و پارکینگ، همچنین افتتاح جایگاه سوخت حسن آباد از جمله این طرح ها بوده است.

خرید ادوات و تجهیزات آتش نشانی به عنوان یک پیش نیاز ضروری و اساسی شهر در حوزه مدیریت بحران و ایمنی که سال ها مورد انتظار این بخش بود، شروع عملیات اجرای خط ویژه اتوبوس بی آر تی که از نیازهای جدیِ حوزه حمل و نقل ترافیک شهر است، بهسازی حاشیه اتوبان تهران - کرج با توجه به درخواست ها و انتقادات گسترده شهروندان، مسافران و اصحاب رسانه نیز از دیگر اقداماتی است که توسط این مدیریت انجام گرفته و با جدیت پیگیری می شود.

این تنها بخشی از اقدامات انجام گرفته در شهر است و چنانچه مردم، رسانه ها، شورای اسلامی شهر و شهرداری کرج دست اتحاد به یکدیگر دهند، با توجه به روحیه اخلاق مدار و عملکرد حرفه ای دکتر نصیری که به دور از رایزنی های غیرمتعارف مرسوم اقدام می کند، به طور قطع شاهد اتفاقات بهتری در حوزه مدیریت شهری خواهیم بود.

در شرایطی که شهر در آستانه عید نوروز به شدت نیازمند همگرایی و مساعدت شهروندان و مسئولان است، طرح موضوعاتی نظیر استیضاح که به تشتت فکری شهردار و تمامی نیروهای زیرمجموعه اش می انجامد، نتیجه ای جز پریشانی شهر و روی زمین ماندن کارها نخواهد داشت.

تجربه حمایت و همراهی گسترده شورای شهر با شهردار در دوره گذشته مدیریت شهری این کلانشهر، تجربه ای است که می تواند ملاک عمل و رفتار دو بخش نظارتی و اجرایی مدیریت شهری در دوره حاضر قرار گیرد. برترین و ارزشمندترین نتیجه این تعامل آبادانی شهری باشد که مردمش با امیدهای بسیار، به لیستی رأی دادند که از آن انتظار تحقق خواسته ها و رفع دغدغه های شان را داشتند.

46

انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۸۲۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می دانند/ عقل هم چیز خوبی است

به گزارش خبرآنلاین عباس عبدی در اعتماد نوشت:

ماجرا این است که آقای مهدی نصیری اعلام کرده که برای یک سفر خانوادگی مدتی را عازم کانادا شده‌ است. وی در چند سال اخیر مواضع به نسبت رادیکالی علیه ساختار موجود داشت و آشکارا هم بیان و تبلیغ می‌کرد. اتفاقا مواضعی که داشت بخش اصلی اصلاح‌طلبان با آن همراهی نمی‌کردند، هر چند از این نظر که وی منسوب به جناح اصولگرا بود و این حرف‌ها را می‌زد، غیرمنتظره نیست که برخی اصلاح‌طلبان هم مثل اغلب مردم استقبال می‌کردند، چون این مواضع از سوی خود اصولگرایان یا منشعبین آنان زده می‌شد، ولی آقای نصیری هیچ نسبتی با اصلاح‌طلبی به عنوان یک مجموعه‌ای با پیشینه‌ای فکری و سیاسی نداشت و هنوز هم به لحاظ مبانی فکری به مجموعه اصولگرایان نزدیک‌تر است. البته این فقدان نسبت را نه به عنوان نقطه قوت ایشان می‌گویم و نه به عنوان نقطه ضعف، بلکه یک واقعیت است. ایشان تا زمانی که ایران بودند مواضع رادیکال خود را اظهار می‌کردند، مواضعی که اگر یک نفر از اصلاح‌طلبان اندکی از آن مواضع را می‌گرفت، در چشم به‌هم زدنی بازداشت و بازجویی می‌شد و جایش در زندان بود.

اتفاقا بهترین دلیلی که وی منسوب به اصلاح‌طلبان نیست، همین مصونیت سیاسی و قضایی ناگفته و نانوشته‌ای است که در عمل، مجموعه اصولگرایان از آن بهره‌مندند.

البته آقای نصیری ارتباطات گوناگونی داشت، با اصلاح‌طلبان هم نشست و برخاست داشت، همچنان که با دیگران داشت ولی هیچ‌گاه به عنوان یک فعال اصلاح‌طلب نه خودش را معرفی می‌کرد و نه کسی به چنین صفتی او را می‌شناخت. شاید هم سعی می‌شد که با چند تن دیگر از دوستان خودشان، جریانی به جز اصلاح‌طلبان و اصولگرایان راه بیندازند که نمی‌دانم چرا نشد یا شاید هم از ابتدا در پی آن نبودند.

حالا و پس از طرح رویکردی سیاسی از جانب او، یک روزنامه وابسته به جناح نواصولگرایان نوشته است که «مهدی نصیری «باطن» اصلاح‌طلبان است که «ظاهر» شده است و حالا اصلاح‌طلبان که سال‌هاست با باطنی غیر از شخصیت متظاهرشده خود با مردم و نظام روبه‌رو شده‌اند، از اینکه یک تازه‌وارد قواعد بازی را رعایت نکرده (یا هنوز نیاموخته) و باطن آنان را آشکار کرده است، به‌شدت دلخور و هراسان شده‌اند و در اقدامی سیستماتیک هر روز یکی از آنان، تکذیب و رد و تکفیر نصیری را برعهده می‌گیرد. غافل از آنکه وقتی چندین سال است تریبونی برای اظهارات او شده‌اند، حالا که یک‌باره نصیری به صحرای سلطنت و براندازی و ضدانقلابی‌گری محض زده است، دیگر کسی از اصلاح‌طلبان نمی‌پذیرد که نصیری را از خود ندانند.»

ابتدا بهتر بود که پیش‌تر با دوستان خود هماهنگ می‌کردند، زیرا اغلب کسانی که موضع مطلوب رسمی گرفته‌اند به درخواست دوستان همان روزنامه بود. مگر آنان که نقدی بی‌طرفانه داشتند. علت نیز روشن است.

من در گفت‌وگویی با خبرآنلاین در همین مورد گفتم که چرا جناح حاکم در این موضوع سکوت کرده است؟ در درجه اول چون حرف‌های خودشان در نقد آقای نصیری را موثر نمی‌دانند. به علاوه نمی‌خواهند شرمندگی حضور وی در جناح متبوع را یادآور شوند و مسوولیت افکار و رفتار متضاد خود را بپذیرند، افکار و رفتاری که موجب این‌گونه ریزش‌ها شده است. اگر آقای نصیری جایی در میان اصلاح‌طلبان برای خودش می‌یافت احتمالا به آن سوی آب نگاه نمی‌کرد.

گرچه این نحوه نوشتن ناشی از بی‌صداقتی و دورویی است، ولی بی‌عقلی نیز در آن موج می‌زند. چرا؟ فرض کنیم که ادعای نویسنده درست باشد. آیا یک لحظه پیش خود فکر نکرده که اگر اصلاح‌طلبان هم سلطنت‌طلب شده باشند، حتما افراد با گرایش‌های فراتر از اصلاح‌طلبی هم شده‌اند، پس چه کسی برای سیاست رسمی می‌ماند؟ شما که حداکثر ۱۵درصد (با ارفاق) بیشتر نیستید، آن‌هم ۱۵درصد که به لحاظ متغیرهای اصلی جامعه جزو بخش‌های ضعیف‌تر و کم‌اثرتر است.

اگر اندکی، فقط اندکی درایت بود، حتی باید آقای نصیری را هم به نحوی توجیه و اصرار می‌کردید که وی هم طرفدار سلطنت نیست، حالا یک حرفی زده، وقتی دید که نظراتش درست نیست برمی‌گردد و... ولی به جای اینها یک مجموعه اصلی انقلاب که بسیار فراتر از کل اصولگرایان هستند را نیز باطن‌شناسی می‌کنید و نصیری را باطن آنها می‌دانید. آی‌کیو، در اندازه گنجشک هم نیست.

21302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903293

دیگر خبرها

  • تلاش می‌کنیم کرمان در سال ۱۴۰۳ به قرارگاه آبادانی تبدیل شود
  • ادعای انبارلوئی درباره ایده «از شاهزاده تا تاجزاده» مهدی نصیری /حرف او نیست، هم لطف الله میثمی گفته بود هم فرخ نگهدار!
  • ۴ دهه زندگی مهدی نصیری؛ از کیهان تا بی‌بی‌سی
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می‌دانند
  • ۴ دهه زندگی مهدی نصیری؛ از کیهان تا بی‌بی‌سی /با من از تغییر سخن نگو...
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می دانند/ عقل هم چیز خوبی است
  • درباره سفر رافائل گروسی به ایران؛ مدیریت بحران، محتمل‌ترین نتیجه سفر
  • درباره سفر رافائل گروسی به ایران؛ ماموریت دیپلماتیک مدیرکل آژانس در روزهای طوفانی منطقه/ مدیریت بحران؛ محتمل ترین نتیجه سفر
  • «باغ حاجی» از بیم تخریب تا امید آبادانی