Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر با حضور رئیس، جمعی از معاونان دانشگاه، روسای دانشکده‌ها، محققان و پژوهشگران استاد، کارمند و دانشجو در سالن اجتماعات شهید مطهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر رضا عزتی معاون پژوهش و فناوری واحد کرج در این مراسم با ارائه گزارشی از دستاوردهای مهم علمی و پژوهشی واحد کرج در سال گذشته بر لزوم حمایت دانشگاه ها از پژوهشگران تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر بهروز میرزا رئیس واحد کرج نیز با تبریک هفته پژوهش و روز وحدت حوزه و دانشگاه، هم افزایی بین دانشگاه و حوزه را زمینه ساز درخشش در سطح دنیا عنوان کرد و گفت: «امروز پژوهش، علم، فناوری و تحقیق، جدا از سیاست و فرهنگ نیست و تغییر هر یک بر سایر مقوله ها اثرگذار است.»

وی با ارائه آماری از فارغ التحصیلان سالانه واحد کرج در مقاطع تحصیلات تکمیلی گفت: «اگر حتی 10درصد این پایان نامه ها به صورت کاربردی و بر اساس نیازهای جامعه باشد گام موثری در حل مشکلات بخش صنعت و خدمات استان و حتی کشور برداشته خواهد شد.»

رئیس واحد کرج به وجود بیش از 11 هزار پژوهشگاه ملی و بین المللی و بیش از 3500 بنگاه تولیدی در سطح استان البرز اشاره و تصریح کرد: «رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج استفاده حداکثری از این پتانسیل بزرگ تولیدی و صنعتی استان و تبدیل ایده های دانشگاهی به ثروت، از طریق تجاری سازی علوم و کاربردی کردن پایان نامه هاست.»

میرزا با بیان آماری ارائه 600 مقاله علمی توسط واحد کرج در سال گذشته را در ژورنال های معتبر علمی و پژوهشی کشور و جهان، قابل توجه برشمرد و با اشاره به توانمندی ها و تعداد اعضای هیأت علمی این دانشگاه این تعداد را کافی ندانست.

وی تاسیس و ثبت 14 هسته فناور 2 شرکت دانش بنیان در واحد کرج را از گام های این دانشگاه در زمینه تبدیل علم به ثروت بیان و ابراز امیدواری کرد تعداد شرکت های دانش بنیان واحد کرج تا پایان سال 97 به 10 شرکت برسد.

میرزا با اشاره به همگامی آموزش در کنار پژوهش، نبود کیفیت آموزشی بویژه در مقاطع تحصیلات تکمیلی را بسترساز خروج نخبگان برای تحصیل به خارج از کشور توصیف کرد.

وی از لزوم بازنگری مستمر بر سرفصل دروس دانشگاهی و همگامی آنها با علوم روز دنیا، پژوهش کاربردی و براساس نیاز جامعه، برنامه ریزی برای دانشگاه بدون در نظر گرفتن بودجه های موجود و بدون تکیه بر شهریه های دانشجویی، لزوم درآمدزایی از طریق شرکت های دانش بنیان و هسته های فناور سخن گفت.

در این مراسم در بخش استادان از دکتر زهره محمدی، دکتر غلامعباس جمالی، دکتر مهوش نوربخش، دکتر زهره مشاک، دتر بیوک تاجری، دکتر رضا کاظمی متین، دکتر حمیدرضا فیلی، دکتر محمدرضا اردکانی، دکتر علیرضا نیک روان، دکتر سیدشهروز سیدی حسینی نیا به عنوان پژوهشگران برتر، دکتر مهران روح نیا و دکتر افشین رجبی خرمی به عنوا ن مدیرعامل شرکت های دانش بنیان و دکتر مجید سبزه پرور به عنوان مولف برتر تجلیل شد.

در بخش دانشجویان نیز از سیدمهدی رجایی، فاطمه سهیلی، محمود ایگدر و محمد حجاریان به عنوان پژوهشگر برتر، از آرش زارعدار و محنمدرضا دلیر آذر به عنوان فناور برتر و از سیدابوذر افتخاری و ابوالفضل جعفری به عنوان اعضای برتر باشگاه پژوهشگران جوان تجلیل شد.

در همین بخش از انجمن های علمی زبان و ادبیات انگلیسی، الهیات، مهندسی عمران، مکانیک و تیم های دانشجویی ستاره بتن البرز و تیم KSME نیز با اهدای جوایز و لوح، تجلیل شد.

در بخش کارکنان نیز از سراصلان ابراهیمی، مرضیه اسماعیلی و فاطمه نوروزی به عنوان کتابدار برتر و از مهندس فرزاد نصری، مهندس شهرزاد ستوده و معصومه اکبری نیز به عنوان مدیران برتر و از مهندس کیارش رضایی به عنوان کارمند برتر قدردانی شد.

به دو تن از دانشجویان به عنوان اعضای فعال کتابخانه های واحد کرج نیز هدیه کتابخوان برتر تعلق گرفت.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۳۳۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند

کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال ۱۵۳ مقاله به دبیرخانه خبر داد و گفت: از این تعداد ۵۰ مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشکده دین و رسانه افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.

دبیر همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین، محور‌های این همایش را "دین، فرهنگ و نظامات رسانه‌ای"، "دین، جهانی شدن و رسانه‌های نوین"، "دین و زیبایی‌شناسی رسانه‌های نوین"، "زبان دین و زبان رسانه‌های نوین" و "دین دیجیتال و رسانه‌های نوین" اعلام و خاطرنشان کرد: "روش‌شناسی مطالعات دینی و رسانه‌های نوین"، "فرهنگ، حکمرانی و رسانه‌های نوین"، "رسانه، خرده‌فرهنگ‌ها و تفاهم فرهنگی"، "رسانه‌های نوین، خانواده و سبک زندگی"، "هویت دینی، عدالت‌طلبی و رسانه‌های نوین"، "دین و قالب‌های برنامه‌سازی در رسانه‌های نوین" از دیگر محور‌های این همایش است.

اکبری عنوان کرد: "استعاره و تمثیل در رسانه‌های نوین"، "فرصت‌ها و چالش‌های دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های اخلاقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های حقوقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "هنر‌های رسانه‌ای و عرفی‌سازی دین"، "دین، رسانه‌های نوین و چالش‌های زیست‌محیطی"، "تنظیم‌گری رسانه‌های نوین و حکمرانی فضای مجازی"، "فرهنگ و آینده‌پژوهی رسانه‌های نوین"، "علوم شناختی، دین و رسانه‌های نوین"، "هوش مصنوعی، دین و رسانه‌های نوین"، "رسانه‌های نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی" و "دین و تنوع زیبایی‌شناسی‌های نوظهور" از دیگر محور‌های این همایش ملی است.

رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانه‌های نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانه‌های جدید است.

دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری ۱۷ پیش نشست در طول ۶ ماه گذشته و برگزاری ۱۱ نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • استاد دانشگاه سمنان عضو هیات علمی نمونه کشوری شد