Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-06@19:24:36 GMT

مسعود نصرتی شهردار کرج میشود؟

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۲۱۸۱۳۳


انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در سال 96 به طوری به کار خود پایان داد که درکارنامه خود تغییرات چشم گیری در سبد آرا دیده میشد و مهم تر از آنکه چه کسانی برنده این انتخابات باشند حضور با شکوه مردم در صف های رای گیری بود و آن نشان از آگاهی بیشتر مردم در عرصه سیاسی کشور بود.

به گزارش صدای ایران، با پیروزی چشم گیر لیست امید در کلان شهرهایی همچون تهران،مشهد،کرج و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. مدیریت جدیدی در این شهر ها انتظار میرود و از آنجایی که سطح انتظارات مردم از نارضایتی مدیریت های شهری بالا گرفته انتصاب چهره های سیاسی قوی و پرتوانی را در مدیریت کلان شهرها مطالبه میشود.

در شهر کرج هم با توجه به یکدست بودن شورای امید در دوره جدید اسامی برای تصدی سمت حساس شهردار به گوش میرسد که در این بین نام مسعود نصرتی شهردار فعلی قزوین از همه پررنگتر است.

نصرتی در طول فعالیت خود ، همواره یکی از ظرفیت سازان موثر در معرفی شهر قزوین و سایر شهرهای ایران و حتی جهان اسلام بوده است در کارنامه خود تدوین برنامه مدت ۵ ساله شهرداری، قزوین +۲۰ پروژه شهری فراشهری تحول گرا، برنامه ریزی جهت جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی برای اجرای پروژ ه‌های شهری و احداث المان‌های ویژه از جمله اقدامات وی در دوران تصدی شهرداری است دارد.

مسعود نصرتی، شهردار قزوین دو جایزه بین المللی BLP بهترین نشان عملکرد جهانی از سوی برنامه اسکان بشر ملل متحد (UN_HABITAT) به جهت پروژه احیای قنات های شمال شهر و احداث بوستان بانوان دریافت کرد.

با پایان زمان نظرسنجی مرحله دوم سایت قزوین امروز برای انتخاب چهره قزوین در سال ۱۳۹۱ نتایج آن مشخص و مسعود نصرتی، شهردار قزوین به عنوان چهره سیاسی و اجتماعی سال ۹۱ استان قزوین یک چهره موثر و کنش گری با رویکرد تغییر در مدیریت شهری ایران است انتخاب شد.
وی از سال 1392 تاکنون به عنوان رئیس مجمع جهانی شهرهای اسلامی (WAIC) فعالیت های ارزنده ای را برای تثبیت و توسعه این مجمع جهانی انجام داده است و اکنون مجمع به عنوان یک آژانس شهری ویژه همکار برنامه اسکان بشر (UN-HABITAT) به خوبی معرفی شده و منشاء آثار بسیار مهمی در توسعه شهری است.

دکتر نصرتی در رابطه با آدرس کردن مجمع در سطح جهان اسلام و البته در میان سایر کشورهای جهان فعالیت های موفقی داشته است.

تلاش او برای بهبود کیفیت زندگی شهری در قزوین دو بار در جایزه بهترین عملکردهای برنامه اسکان بشر ملل متحد مورد تقدیر قرار گرفته است.

وی با تلاش شبانه روزی زیر ساخت های توسعه شهری قزوین را به خوبی ایجاد نموده و با تمرکز روی آن شهر را آماده یک جهش بزرگ دیگر ساخته است.

دکتر نصرتی با باور به اهمیت و ضرورت بهره گیری از ظرفیت های جهانی تلاش ارزنده ای را در رابطه با توسعه ارتباطات بین المللی در شهر و کشور جمهوری اسلامی ایران معمول داشته و این فرآیند ظرفیت های مناسبی را فعال کرده است.

وی پس از میزبانی کنفرانس جهانی شهرداران کشورهای اسلامی در خصوص شکوفایی شهری از سوی قائم مقام دبیرکل سازمان ملل به عنوان هماهنگ کننده برنامه شکوفایی شهری برای شهرهای اسلامی انتخاب گردید.

همچنین با میزبانی موفق شهرهای راه ابریشم و بر اساس نظر ریاست برنامه اسکان بشر ملل متحد اتحادیه جهانی شهرهای راه ابریشم را تاسیس نمود.

دکتر نصرتی همچنین به عنوان دبیر اجرایی شهرداران شبکه راه حل های توسعه پایدار (SDSN)فعالیت های متعددی را به انجام رسانده است.

شهر قزوین در دوره مدیریت نصرتی بر اساس ظرفیت سازی های انجام شده در فرآیندی مسابقه ای و از میان شصت و شش شهر به عنوان پایلوت جهانی برنامه شکوفایی شهری انتخاب گردید.

همچنین بر اساس دست آوردهای این پایلوت ، نخستین پایلوت بین المللی محیطی- شهری هدف یازدهم جهان نیز در حاشیه اجلاس ژنو ؛ شهر قزوین بود که گزارش آن در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل معرفی خواهد شد.

دکتر نصرتی ؛ مقالات و سخنرانی های متعددی در خصوص رویکردها ، چالش ها و ظرفیت ها شهرها و شهرداری ها ارائه نموده است و از سال 1392 تاکنون به عنوان مدرس دانشگاه در حوزه آکادمیک فعالیت جدی داشته است.

تلاش های وی در برگزاری و میزبانی نشست های بین المللی ؛ ظرفیت های بسیاری را برای معرفی شهر قزوین به همراه داشته است و معنویت و مدل شکوفایی برای شهرهای ایرانی اسلامی پایدار کتابی است که دکتر نصرتی به رشته تحریر درآورده می تواند ابزار مناسبی برای سنجش شهری در حوزه تمدنی شهرهای اسلامی به شمار رود.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۱۸۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه

تین نیوز

شهردار تهران گفت: به زودی بزرگراه یادگار امام به بزرگراه شهید بروجردی متصل می شود و در نهایت به آزاد راه ساوه می رسد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از همشهری آنلاین، علیرضا زاکانی در دیدار با شهروندان محله یافت آباد در مسجد جامع چهارده معصوم با بیان اینکه کمتر از سه سال از شروع به کار ششمین دوره مدیریت شهری گذشته است، افزود: سعی کردیم تهرانی که تحویل خواهیم داد با آنچه تحویل گرفته ایم، متفاوت باشد. زمانی بیشترین خدمات و امکانات در نیمه شمالی تهران متمرکز بود. تلاش کردیم فاصله بین شمال و جنوب را کم کنیم. از مرداد سال ۱۴۰۱ پویش «امیدوافتخار» را آغاز کردیم تا هر هفته در یکی از مناطق ثمره خدمات را تقدیم شهروندان کنیم. تا امروز حدود ۱۲۰ پویش برگزار شده است.

زاکانی ادامه داد: یکی از رویدادهای «امیدوافتخار» که در منطقه ۱۸ برگزار شد، افتتاح ۳.۷ کیلومتر از بزرگراه شهید بروجردی بود. این پروژه سال ها رها شده بود. در مدیریت شهری قبلی روی بعضی از پل ها خاک ریخته بودند و می خواستند روی آن درخت بکارند! چون تصور نمی کردند، بتوان این پروژه ها را دنبال و تکمیل کرد.

او با اشاره به هزینه کرد اعتبارات برای تکمیل پروژه های شهری، تصریح کرد: برای تکمیل ۱۰۰ پروژه نخست پویش «امیدوافتخار»، بالغ بر ۱۷۸ هزار میلیارد تومان هزینه شده است. بالای ۸۰ درصد این پروژه ها در مدیریت شهری ششم آغاز شده و کسر قابل توجهی از آن ها متعلق به مردم جنوب پایتخت و پایین خط میدان انقلاب است.

اتصال بزرگراه یادگار امام به بزرگراه بروجردی

شهردار تهران با بیان اینکه یکی از مشکلات منطقه ۱۸ با توجه به همه استعدادها، این بود که در «بن بست» حمل ونقلی قرار داشت، اضافه کرد: به همین دلیل پروژه تکمیل ادامه بزرگراه «یادگار امام» آغاز شد. این بزرگراه به زودی به بزرگراه شهید بروجردی متصل و در نهایت به آزادراه ساوه مرتبط خواهد شد. به این ترتیب مناطق ۹ و ۱۸ از شرایط بهتری در حوزه حمل ونقل بار و مسافر برخوردار می شوند.

زاکانی تصریح کرد: امسال پروژه امتداد یادگار امام تا میدان فتح افتتاح شود و شرایط جدیدی را برای منطقه ۱۸ فراهم کرده و بخشی از محرومیت در این منطقه رفع شد. همچنین بخش قابل توجهی از پروژه باغ راه حضرت زهرا(س) هم امسال افتتاح می شود. همین حالا چند پیمانکار با هم در این پروژه در حال فعالیت هستند. باغ راه حضرت زهرا(س)، به طول ۹.۵ کیلومتر دو منطقه ۱۷ و ۱۸ را به هم متصل کرده و یک محل بی دفاع شهری را به فضای سبز و دیگر کاربری های فرهنگی و تفریحی بدل می کند.

او اضافه کرد: آن طور که شهردار منطقه ۱۸ گزارش داده است، در این ۲ سال، بالغ بر پنج همت پروژه های محلی در منطقه ۱۸ افتتاح شده است. مناطق جنوبی پایتخت، فوق العاده باارزش هستند و باید به آنها توجه کرد. ما بدهکار مردم هستیم و تمام تلاش خود را برای خدمت به آنها انجام می دهیم. اما به دعا و پشتیبانی مردم برای خدمت و آبادانی نیاز داریم.

شهردار تهران با اشاره به اجرایی شدن پویش «من شهردارم»، تصریح کرد: سال ۱۴۰۱، شهروندان بالغ بر ۱۳۰۰ پروژه توسعه محلی را به ارزش ۴هزار میلیارد تومان انتخاب کردند. سال گذشته اغلب این پروژه ها به اتمام رسید. ۳۵۰ هزار نفر از شهروندان در پویش «من شهردارم» شرکت کردند. سال ۱۴۰۲، میزان مشارکت مردم در پویش «من شهردارم» به یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار نفر رسید. آنها بالغ بر ۳هزار و سیصد پروژه را به ارزش حدود ۸ همت انتخاب کردند. این پویش نمودار روشنی از مدیریت مشارکتی و پیوستگی به متن جامعه است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مشهد شهری فرا ملی اما با اعتبارات محلی است
  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی
  • ۱۷ درصد وسعت گناباد و شهرهای توابع آن مشمول بازآفرینی شهری قرار گرفت
  • پرسنل حجمی و شرکتی شهرداری ارومیه ساماندهی و تعیین تکلیف شوند
  • پیش‌ بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • پرداخت ۲۰۰ میلیاردتومان مالیات و حق آلایندگی به شهرداری های استان
  • محدوده‌های بازآفرینی شهری ۲۰ شهر استان همدان مصوب شد
  • پیش‌بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری | شهر هوشمند چگونه شهری است؟